Automatisering

Nieuwsgierig naar onze diensten? Bekijk onze website of neem vrijblijvend contact op. 

Elektrische poortopeners voor nieuwe of bestaande poorten

Niets is zo onhandig als eerst jouw poort handmatig te moeten openen voordat je naar binnen of naar buiten kan rijden met jouw auto. Dit is zeker het geval wanneer het slecht weer is of erg koud. Gemak dient de mens en daarom zijn wij, van Pieper en de Haas Hekwerken, ook benaderbaar om een elektrische schuifpoort bij jouw huis of pand te plaatsen. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig voor je te realiseren. Nieuwsgierig naar onze diensten? Lees dan vooral verder.

Automatische schuifpoort geheel volgens wens

Wij zijn groot voorstander van keuzevrijheid. Daarom kan je kiezen voor elektrisch hekwerk in verscheidene kleuren en maten. Het is zelfs mogelijk om voor bekleding te kiezen, zoals hout. Op deze manier kan je een poort plaatsen die volledig past bij jouw woning of pand. Uiteraard houden wij rekening met ieder soort budget. 

Zo kan je bij ons elektrische schuifpoorten uit verschillende prijsklassen laten plaatsen van hoogwaardige merken zoals Ditec, Roger Technology, Quiko Poortautomatisering en Fadini. Goede kwaliteit hoeft niet dus niet duur te zijn! Mocht je twijfelen over welke oplossing het beste bij je past, dan maken wij graag een persoonlijke afspraak om jouw wensen uitgebreid te bespreken.

Bel ons direct:

06 – 11 06 72 62

Automatische hekken die perfect passen

Onze werkwijze kenmerkt zich door flexibiliteit en een resultaatgerichte instelling. Wanneer je ons inschakelt weet je zeker dat je hekwerk krijgt dat nauw aansluit op jouw wensen. Gedurende het proces denken wij actief met je mee en geven hierin passend advies. Daarnaast houden wij je regelmatig op de hoogte zodat je weet wat je van ons kunt verwachten en waar je aan toe bent. Mocht er zich onvoorziene omstandigheden voordoen, dan blijven wij met je in gesprek totdat u volledig tevreden bent.

Bekijk onze video’s

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Neem contact met ons op

Een elektrische poort zorgt voor eenvoudige toegang tot jouw terrein voor uzelf of jouw werknemers en klanten. Wij plaatsen elk gewenst soort hekwerk en poort tegen een voordelige prijs. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Hiervoor kan je ons telefonisch bereiken, een mail sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier op deze website. Wij staan je zo snel mogelijk te woord.

06 - 11 06 72 62 (Richard Pieper)

06 - 11 81 40 44 (Eelco de Haas)