Hekwerken

Nieuwsgierig naar onze diensten? Bekijk onze website of neem vrijblijvend contact op. 

Stalen hekwerk voor jou op maat gemaakt

Wanneer je een hekwerk gaat kopen, bijvoorbeeld een stalen tuinhek, sta je snel voor de keuze tussen een kant-en-klaar pakket bestellen of jouw omheining op maat laten maken. Hoewel de eerste keuze misschien meer voor de hand ligt wanneer je een beperkt budget hebt, willen wij mensen graag kennis laten maken met de vrijwel oneindige mogelijkheden van een hekwerk op maat. Wij zorgen voor een hek dat precies past bij jouw woning of pand. Meer weten over ons aanbod? Lees snel verder voor meer informatie.

Sierhekwerk op maat?

Voordat we beginnen met waarom wij dé expert zijn op het gebied van maatwerk hekwerken, willen wij het eerlijke verhaal vertellen. Een hek bij de bouwmarkt halen of online bestellen bij de groothandel is veel sneller geleverd en geplaatst. Voor maatwerk moet je nu eenmaal geduld hebben. Daar staat wel tegenover dat je bij maatwerk veel meer keuze hebt om te personaliseren. 

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit diverse standaardkleuren, maar je kan met ons ook jouw eigen kleur creëren. Wij zorgen ervoor dat het stalen hekwerk perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen. Wij maken graag een afspraak om op locatie langs te komen voor een nauwkeurige meting en een aantrekkelijke offerte.

Bel ons direct:

06 – 11 06 72 62

Het beste hekwerk in Drenthe

Ons werk is van hoogstaande kwaliteit en duurzaam geproduceerd waardoor je er jarenlang van kunt genieten. Zo kan je bij ons terecht voor:

  Spijlenhekwerk

  Dubbelstaafmat hekwerk

  Hekwerk om bedrijven

  Hekken bij huizen

  Balkon hekwerk

  Mocht jouw droomproject er niet tussen staan, hoef je je geen zorgen te maken. Het bovenstaande is slechts een greep uit wat wij voor je kunnen doen. Wij weten uit ervaring dat de meeste mensen wel iets in hun hoofd hebben. Onze taak is om het te vertalen naar de werkelijkheid. Hiervoor gaan wij uitgebreid met jou in gesprek. Mocht er zich een onvoorziene situatie voordoen, dan stoppen wij niet totdat jij volledig tevreden bent met jouw nieuwe hekwerk op maat.

  Vraag een offerte aan

  Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

  Neem contact met ons op

  Wie in Drenthe een stalen hekwerk nodig heeft, weet Pieper en de Haas Hekwerken prima te vinden. Wij maken jouw hekwerk op maat tegen een voordelige prijs. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Hiervoor kan je ons telefonisch bereiken, een mail sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier op deze website. Wij staan je zo snel mogelijk te woord.

  06 - 11 06 72 62 (Richard Pieper)

  06 - 11 81 40 44 (Eelco de Haas)