Poorten

Nieuwsgierig naar onze diensten? Bekijk onze website of neem vrijblijvend contact op. 

Jouw gewenste poort op maat gemaakt

Ben je op zoek naar een degelijke stalen poort of een tuinpoort op maat? Dan hoef je niet verder te zoeken dan Pieper en de Haas Hekwerken. Wij hebben jarenlange ervaring met het vervaardigen van stalen hekwerken met deuren erin. Ideaal voor wanneer je steegjes wilt afsluiten voor ongewenste bezoekers of om een erf af te kaderen. Onze vakmensen leveren hoogwaardig werk af waar je nog een lange tijd van kan genieten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Uw stalen poort volledig op maat gemaakt

Wij hebben vele particulieren en bedrijven geholpen met het installeren en onderhouden van hun stalen poorten. Dankzij ons oog voor detail en oor voor de wensen van onze klanten zijn wij in staat om staalwerk tot op de millimeter nauwkeurig uit te voeren.

Voordat wij voor je aan de slag gaan komen wij graag persoonlijk bij jou langs om de situatie te bekijken en de juiste maten te noteren.

Bel ons direct:

06 – 11 06 72 62

Persoonsgerichte service

Doordat wij flexibel zijn ingesteld zijn de mogelijkheden voor een poort op maat vrijwel eindeloos, zo worden wij regelmatig benaderd om een stalen tuinpoort te plaatsen. Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

Mocht jouw gewenste poort niet in het bovenstaande lijst staan, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Over het algemeen kunnen mensen hun ideale poort goed visualiseren. Het is onze taak om uw denkbeelden zo goed mogelijk te realiseren. Onze vakmensen gaan hiervoor graag uitgebreid met je in gesprek. Wij nemen hiervoor de tijd zodat wij een aantrekkelijke offerte kunnen opstellen. Mocht er zich alsnog een onvoorziene situatie voordoen, dan stoppen wij de samenwerking niet voordat er een passende oplossing is gevonden voor jouw poort op maat.

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Neem contact met ons op

Heb je een poort op maat nodig? Ook dan ben je bij Pieper en de Haas Hekwerken aan het juiste adres. Onze hekwerken en poorten zorgen voor optimale afscherming én toegang voor de juiste personen. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Hiervoor kan je ons telefonisch bereiken, een mail sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier op deze website. Wij staan je zo snel mogelijk te woord.

06 - 11 06 72 62 (Richard Pieper)

06 - 11 81 40 44 (Eelco de Haas)